ΣΕΡΑΦΕΙΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ...
""
Γραμμές τρένου....διάβαση...
Κυκλοφοριακό Στάθμευση

Η πίσω αυλή .. της Αθήνας

Αναρτήθηκε m.alexandros@yahoo.gr On 2:09 μ.μ.

Τρίτη 14/8/2012 παραμονή της Παναγίας, σούρουπο, πυκνοί καπνοί γεμίζουν τον ουρανό της Αθήνας.

Τα δελτία της τηλεόρασης δείχνουν εικόνα για μερικά δευτερόλεπτα, σχολιάζοντας "φωτιά σε καταυλισμό στον Βοτανικό", "ολοσχερής καταστροφή".











 Τα στοιχεία της Πυροσβεστικής συγκλονιστικά: 78 φωτιές το 2011,  14 φωτιες απο 1/1/2012 έως 21/5/2012. Όλες στον ίδιο χώρο.



Κανένας δεν θέλει να αγγίξει το θέμα, ίσως γιατί αφορά Ρομά, Αθίγγανους, Γύφτους...

Κανένας δεν θέλει να λύσει το θέμα, Κυβέρνηση, Περιφέρεια, Δήμος Αθηναίων...

Τα χρόνια που πέρασαν ξοδεύτηκαν εκατομμύρια Ευρώ, απο προγράμματα της Ευρωπαικής Ένωσης, για την "ένταξη" στην Ελληνική κοινωνία.

Το μόνο πρόγραμμα που πέτυχε ήταν αυτό της "καύσης" γιατί επιχορηγήθηκε απο το ένστικτο της επιβίωσης για τους Ρομά, και απο την ανάγκη της πλούσιας ζωής των ιδιοκτητών των "χυτηρίων".

 Η τιμή του χαλκού και του χυτοσίδηρου είναι στα ύψη. Καλώδια εξαφανίζονται απο τον αστικό εξοπλισμό σε χρόνο μηδέν. Σχάρες ομβρίων, μεταλλικά καλαθάκια απορριμάτων εξαφανίζονται εν ριπή οφθαλμού.

Το καθαρό μέταλλο έχει στη πιάτσα 4 φορές μεγαλύτερη τιμή. Για αυτό το λόγο πρέπει να διαχωριστεί απο το πλαστικό περίβλημα, και η εύκολη λύση είναι η φωτιά.

Εκατοντάδες χιλιάδες κυβικά μέτρα τοξικών αερίων διαχέονται στην ατμόσφαιρα της Αθήνας, πολλά απο αυτά, εκτος απο τα πνευμόνια μας, καταλήγουν και στην Ακρόπολη (ψιλά γράμματα, θα ξαναπάρουμε κανένα πρόγραμμα ακόμη για να συντηρήσουμε τα αρχαία).

Ειρωνεία : Το ΣΔΟΕ, η Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής της ΕΛ.ΑΣ, η Διεύθυνση Αλλοδαπών και Μετανάστευσης της Περιφέρειας Αττικής και η Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων είναι σε απόσταση αναπνοής απο την Σαλαμινίας και την Ορφέως.

Αναριωτιέται εύλογα ο άγρια φορολογούμενος πολίτης τι μπορεί να περιμένει όταν  όλοι οι πιο πάνω αρμόδιοι δεν μπορούν να βάλουν τάξη στην γειτονιά τους.


Οι συγκλονιστικές φωτογραφίες είναι του φωτορεπόρτερ Δημήτρη Θεοδόση.
Τα ονόματα των πολιτών στο έγγραφο της Πυροσβεστικής έχουν σβηστεί για ευνόητους λόγους