ΣΕΡΑΦΕΙΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ...
""
Γραμμές τρένου....διάβαση...
Κυκλοφοριακό Στάθμευση

Νέα Πολιτική - Ποινική Δίωξη

Αναρτήθηκε m.alexandros@yahoo.gr On 8:55 μ.μ.


Updated - 24/9/2014  Updated - 15/5/2013 First Published - 12/1/2012

Μας εγκαλούν για "παρακώλυση συγκοινωνιών" ενώ κυκλοφορούν ελεύθεροι οι υπεύθυνοι για "παρακώλυση ζωών".

Τη Παρασκευή 26/9/2014 από δεύτερη αναβολή, της Δευτέρας 20/5/2013, από αναβολή της Τρίτης 17/1/2012,  γίνεται δίκη στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών για "παρακώλυση συγκοινωνιών" με μόνους κατηγορούμενους τον τότε πρόεδρο του συλλόγου "Μέγας Αλέξανδρος" Σ.Π. και την π.  Αντιδήμαρχο του Δήμου Αθηναίων Άννα Φιλίνη, μετά από αυτεπάγγελτη δίωξη.

Τον Ιούλιο του 2007 έγιναν τρεις συγκεντρώσεις στις γραμμές του τρένου στην Κωνσταντινουπόλεως στο ύψος του σταθμού μετρό Κεραμεικός μετά από παραλίγο θανάσιμο τραυματισμό από το τρένο νεαρής που διέσχιζε τις γραμμές.

Οι συγκεντρώσεις ήταν αυθόρμητες και πολυπληθείς λόγω των συνεχών ατυχημάτων στις τριτοκοσμικές διαβάσεις του τρένου στο κέντρο της Αθήνας.

Στη δεύτερη συγκέντρωση τραμπούκοι επιτέθηκαν και τραυμάτισαν δύο διαμαρτυρόμενους συμπολίτες μας.

Αντί να βρεθούν κατηγορούμενοι οι υπεύθυνοι του ΟΣΕ για την εγκληματική αμέλεια στη λήψη στοιχειωδών μέτρων ασφαλείας στις τριτοκοσμικού τύπου διαβάσεις, κατηγορούνται αυτοί που προασπίζουν το δικαίωμα των πεζών στο να μην εκθέτουν την ζωή τους σε κίνδυνο.


Σημειώνουμε ότι πριν δύο μήνες λόγω αυτεπάγγελτης δίωξης ελέγχθηκαν ομαδικά τα σπίτια μας απο την Πολεοδομία του Δήμου Αθηναίων.

Διαβάστε γιατί τόσα χρόνια δεν βρίσκονται λίγα Ευρώ για να μην έχουμε τραυματισμούς και θανάτους πολιτών φτιάχνοντας ασφαλείς διαβάσεις
>εδώ
.